5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
KiemeltVélemény

Gréczy Zsolt: Petry-nek vége a civilizált világban

Gréczy Zsolt ezúttal nem szerszámát szorongató pucér képeivel szerzett örömöt belpesti liberális fiúk tömegének, hanem “szakértő” megnyilvánulásával a Petry-ügy kapcsán. “Ékes” okfejtése elvitte a show-t a 444 cikke alatt.

Géczy Zsolt akkor vált országosan ismertté, mikor nem csak Magyarországon, de talán az egész világon egyedülálló módon úgy keveredett szexbotrányba, hogy a botránynak mindössze egyetlen szereplője volt, ő. A kompromitáló képeket – melyeket a vád szerint aztán “flörtölés gyanánt” szíve választottjainak küldözgette Messengeren – sem valami lesifotós készítette, hanem önnönmaga, egy jobb sorsra érdemes tükör előtt.

Kép forrása: Pesti Srácok

Sokat elmond a magyar társadalom erkölcsi és morális színvonaláról, hogy a zaklatással megvádolt politikust nem elküldik melegebb éghajlatra, mikor civilizált világról, vagy erkölcsökről értekezik, hanem “ez az Zsolti, jól megmondtad!” felkiáltások kíséretében még vállon is veregetik a balliberális lap olvasói.

De mit is mondott Gréczy, amivel kivívta a lánglelkű liberálisok elismerését?

Lényegében azt állította, Petry megnyilvánulásával kiírta magát a “civilizált világból”. A flörtbajnok szerint ráadásul az is teljesen természetes, hogy ha Dárdai kiállna kollégája mellett, akkor ő is repülne toleránséktól. És ez megítélése szerint teljesen rendben van.

Gréczy úgy véli, a németek már “megtanulták a leckét”. Mint írta: “ott nemzeti hős Boateng, Özil és Khedira”.

Erről a német szurkolókat sem ártott volna megkérdezni, mondjuk az oroszországi lebőgés után, amikor a színesbőrű játékosok igencsak megkapták a magukét, amiért még csak a német himnuszt sem voltak hajlandóak énekelni, mert “nekik ahhoz semmi közük”. Özil kifejezetten jó példa, hiszen ő egyenesen közutálat tárgya Németországban, főleg, mióta török zászlóval Erdogan mellett kampányolt. Hogy ennek fényében miért nem lett inkább török válogatott? Nyilván a német csapat jobban fizet és a bónuszokat is gyakrabban utalják.

A DK-s szóvivő szerint mindenesetre örvendetes, hogy a válogatottak egyre inkább elveszítik nemzeti jellegüket. Meglátása szerint egyébként már Magyarország is kezd rátérni arra a bizonyos “civilizált” útra Nego “leigazolásával”, aki feketeként a magyar válogatott színeiben léphet pályára.

Negotól függetlenül se tartom szerencsésnek, hogy bárkit leigazolhat (honosíthat) egy nemzeti válogatott, csak mert az megítélésük szerint jól focizik, és az adott posztra pont elkéne egy kis frissítés. Még akkor is ezt mondanám, ha esetleg Lewandowskit, vagy Marco Reus-t szerezhetné így meg magának a magyar válogatott. Az ilyen igazolásokra ott vannak a futball klubok.

Persze, a globalistáknak örvendetes, ha a válogatottak is elveszítik nemzeti jellegüket, hiszen a nemzetek közötti sportversenyek a szemükben mindig is “nacionalista förmedvények” maradványai lesznek, így felhígításuk és tönkretételük ideológiájukból fakadó természetesség.

Irányi Dániel 

További híreink

Egymásra licitálnak az elemzők a Mi Hazánkkal kapcsolatban

Magyar Jelen

Több ezres tüntetés kezdődött a Covid-korlátozások ellen Kínában

Magyar Jelen

Megújítani mindent Krisztusban – Szász Péterrel beszélgettünk

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben