18.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Gulyás Gergely koronavírusos

A Miniszterelnökség vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a minisztert influenzaszerű tünetei miatt tesztelték, és koronavírustesztje pozitív lett.

Azt is kiemelték: annak köszönhetően, hogy az oltottság az elérhető legnagyobb védelmet biztosítja, a koronavírus-fertőzés a Miniszterelnökséget vezető miniszternél komolyabb tüneteket nem mutat.

Ez igazán érdekes kijelentés tekintettel arra, hogy sok oltatlan úgy esik át a fertőzésen, hogy azt észre sem veszi, vagy enyhe náthának tudja be, miközben Gulyás még az oltások után is “influenzaszerű tüneteket” produkál.

Gulyás Gergely az ilyenkor kötelező vizsgálatok elvégzése után az előírásoknak megfelelően házi karanténba vonult, hiszen az oltottak ugyan úgy fertőznek.

Munkáját – amennyire a körülmények engedik – otthonról végzi majd – közölte a Miniszterelnökség.

Az mno.hu vasárnap este azt írta: a Magyar Nemzet információi szerint Gulyás Gergely németországi hivatalos látogatása után betegedett meg.

További híreink

Átállt a tálibokhoz Afganisztánban egy volt rendőrfőnök

Dunai Tibor

Szegregáció és aztán integráció!

szilardkrebsik

Berlin fanatikus iszlamistát delegál a “muszlimellenes rasszizmussal” foglalkozó bizottságba

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen