20.8 C
Budapest
2022. október 6., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekHumor

“Gyere be velem” – indul a Mi Hazánk parlamenti gyakornoki programja

Kevesebb mint 2 hét maradt hátra a határidőből – szeptember 25-ig lehet jelentkezni a Mi Hazánk parlamenti gyakornoki programjára. 

❗Szeretnél a Mi Hazánk parlamenti gyakornoka lenni? Itt a lehetőség!
🤝🏻Ha egyetemre jársz, vagy éppen most végeztél, nálunk a helyed!
📍A gyakornoki programban az Országgyűlés őszi ülésszaka során megismerhetitek a plenáris üléseket, a bizottsági és szakpolitikai munkát, de a Mi Hazánk központi kommunikációjának szervezésébe, végrehajtásába, illetve a jogalkotási munkákba is betekintést nyerhettek.
⏰A program 2022. október elejétől november végéig tart, és rugalmasságot biztosít: bármilyen szak bármilyen tagozata mellett beilleszthető a tanulmányi munkába. Jelentkezési határidő: szeptember 25.
🔎A gyakornokoknak közös programokat is szervezünk, amelyek során az Országgyűlés különböző szerveinek működését is megismerhetitek, de filmklubon és ifjúságpolitikai tartalmú beszélgetésen is részt vehettek, és közös meccsnézést is szervezünk országgyűlési képviselőinkkel.

📲A jelentkezést e-mailben kérjük benyújtani a [email protected] címre, melyhez önéletrajzot és egy, legfeljebb két A/4-es oldal terjedelmű motivációs levelet kérünk, amelyben megjelölitek, hogy mely szakterületekkel szeretnétek foglalkozni. Jelentkezz és legyél Te is a Mi Hazánk gyakornoka! -oszottta meg  a frakció felhívását a Mi Hazánk Ifjai.

A parlamenti párt ifjúsági csapata TikTok-on egy nem szokványos hangulatvideót is közzétett, hiszen a szakmai kihívásokon túl az Ifjak egy életre szóló, jó hangulatú bajtársi közösséget is kínál a hazaszerető fiataloknak – tette hozzá lapunknak Binder Csaba, az Ifjak elnöke.

@mihazankifjai Jelentkezz te is a parlamenti gyakornoki programunkra a [email protected] e-mail címen! #mihazank #mihazankifjai #politika #parlament #gyakornok ♬ eredeti hang – mihazankifjai

 

További híreink

Hatalmas tűz ütött ki Budapesten

Dunai Tibor

Németország: Két hónapos csecsemőt ejtett túszul az afrikai menekült

Szabó Norbert

Fekete víz ömlött a Sajóba, történt-e környezetszennyezés? – válaszokat vár a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben