25.2 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

„Hagyják békén a gyerekeinket!” – Orbán Viktornak üzen a Mi Hazánk

– Háromszor halálosabb az oltás a gyerekekre, mint maga a koronavírus egy kimutatás szerint, ezért a Mi Hazánk Mozgalom azt üzeni Orbán Viktornak: „Hagyják békén a gyerekeinket!” – írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

– Az immár 12 év feletti gyerekeknél is adandó oltás kötelezővő tételének kormányfői kilátásba helyezése felelőtlenség olyan vakcinákkal, melyeknek nem ismerjük a hosszú távú hatásait, pontos kockázatait, miközben a koronavírus viszont nem veszélyes a gyerekekre. A kormány nemzetközi oltottsági statisztikákkal való versengésének nem rendelhetők alá a gyermekek, Orbán Viktor elégedjen meg azzal, hogy a raktárakban felhalmozott, méregdrágán beszerzett lélegeztetőgépek terén világelsők vagyunk! A Mi Hazánk elfogadhatatlannak tartja, hogy már most is diszkriminálják azokat a gyerekeket (pl. az állatkertekből, vadasparkokból való kitiltásukkal is), akiknek szülei nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ez közvetett kényszerítése az oltásnak, zsarolás – folytatja.

Aki felnőttként úgy érzi, hogy rá fertőzésveszélyt jelenthet egy oltatlan személy, az önmagát beoltathatja. Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat! A Mi Hazánk tiltakozik az oltás lehetőségével nem élők hátrányos megkülönböztetése ellen, így a bizonyos szolgáltatások esetében a védettségi igazolvány kötelezővé tétele ellen is

– emeli ki Novák.

Mindezek miatt Orbán Viktornak üzenve tiltakozó aláírásgyűjtést folytat a Mi Hazánk gyermekeink védelmében is a https://mihazank.hu/lezarasellen oldalon.

További híreink

Így próbálják a görögök megakadályozni a migránsok beköltöztetését a településeikre

Szabó Norbert

A korlátozások enyhítése után ismét illegálisan vadásznak az orrszarvúkra

Irányi Dániel

Gyurcsány népszerűbb a fiatalok körében, mint valaha

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben