0.8 C
Budapest
2022. december 8., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Halálbüntetés vagy Szibéria! A Mi Hazánk Mozgalom közleménye

A halálbüntetés azonnali visszaállítását és a szibériai bérrabtartás lehetőségének megteremtését követeli a Mi Hazánk Mozgalom a központi honlapján.

A párt elnöke a következő nyilatkozatot tette:

“Zalaegerszeg, Kőbánya, Mórahalom, Oroszlány és Vámosmikola – öt helyszín, alig több mint egy hét alatt, ahol brutális gyilkosságot követtek el. A legutolsó, a vámosmikolai emberölés során egy olyan 77 éves, köztiszteletben álló nőt öltek meg, aki korábban többször segített a 20 és 33 éves elkövetőkön. Jól látható, hogy a jelenlegi büntetési tételek nem rendelkeznek tényleges visszatartó erővel. Olyan bűnözőket eresztenek a társadalomra a botrányosan enyhe bírói döntések, mint például az a kőbányai machetés gyilkos, aki a saját gyermekei szeme láttára vagdalt össze egy édesanyát, ugyanis a gyilkost, tavaly szexuális visszaélésért csupán felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. Ezért a Mi Hazánk Mozgalom ismét kezdeményezi a védtelenek – így a gyerekek vagy idősek – sérelmére különös kegyetlenséggel elkövetett életellenes cselekmények esetében a halálbüntetést, amelynek visszatartó erejét kutatások bizonyítják.”

Forrás: mihazank.hu

 

További híreink

Mi Hazánk: A dolgozók kárára módosították a Munka Törvénykönyvét!

Kemény János

Tatabányán tart kormányellenes tüntetést a Mi Hazánk

Magyar Jelen

Mi Hazánk: ne fizessünk Ukrajnának! – Határozati javaslatban kezdeményezik a döntés visszavonását

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben