11.1 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

„Három évtized a magyar bányászatért” emlékérmet kapott a 32 éves Koncz Zsófia 

Brezsnyev olyannyira tehetséges államférfi volt, hogy még a legtöbbet szülő orosz nő emlékérmet is magáénak tudhatta – írja találóan az Ellenszél. Szerencsére a NER Magyarországán az ilyenekért már nem kell a Szovjetunióba menni, hiszen itt van nekünk Koncz Zsófia, aki mindössze 32 évesen részesült abban a megtiszteltetésben, hogy a “Három évtized a magyar bányászatért” emlékérmet átvehesse.

“A Magyar bányászati szövetség Három évtized a magyar bányászatért MBSZ emlékérmet adományoz-tisztelete és köszönete jeléül Dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő asszonynak a Technológiai és Ipari Minisztérium parlamenti államtitkárának, miniszterhelyettesnek a 72. Bányásznap országos központi ünnepsége alkalmából. További sikeres életutat és tisztelettel kívánunk JÓ SZERENCSÉT” – ez a felirat áll az oklevélen.

Ha már ott volt, a szervezők úgy határoztak, miért ne a fideszes képviselő adja át a díjakat is.

„Nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy Salgótarjánban, a 72. Országos Bányásznapon, miniszter úrral közösen adhattuk át az elismeréseket– szívből gratulálok minden díjazottnak” – írta Facebook-oldalán a képviselőnő.

A bejegyzésbe még az is belefért, hogy minden díjazottnak, így saját magának is gratuláljon.

Mondjuk, az érzett büszkesége teljesen megalapozott, hiszen kevesen tudnak 32 évesen három évtizednyi bányászmúltat felmutatni. Amíg az ország sorsa ilyen kemény, kérges kezekben van, nincs miért aggódni!

További híreink

Miccs, vodka, kirúgások és nyereményautó – zsarolási körkép a Magyar Jelenen

Faragó Dániel

Jogerősen 15 év szabadságvesztést kapott a sólyi gyermekgyilkos

Dunai Tibor

Szinte sehol nem kötelező már a maszk Dániában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben