21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld

Három lista közül lehet választani jövőre

Várhatóan három lista közül lehet választani a jövő évi országgyűlési választásokon, hiszen Gyurcsány Ferenc maga alá gyűrte az összes balliberális pártot (a DK, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik, a Momentum és az LMP sem indít önálló listát tehát). -írja Dúró Dóra Facebook bejegyzésében.
A Mi Hazánk elnökhelyettese így folytatja:
“A Mi Hazánk maradt az egyetlen olyan választás, amely az elmúlt harminc évvel szemben határozza meg magát: annak egyetlen szereplőjével sem egyeztünk ki, hiszen meg akarjuk haladni, le akarjuk váltani azt, ami hazánkban az ún. rendszerváltozás óta folyik.”
Az ismerős arcok, nem minden esetben pozitív arcok. Dúró szerint a régi elit tagjaival nem fog sikerüli sem az elszámoltatás, sem pedig az új rendszer felépítése. A napokban egyébként a DK-hoz köthető Idea intézet 4%-ra mérte a radikális, nemzeti alakulatot.
“Nem lehet úgy elszámoltatás, ha kiegyezünk az előző rendszer bűnöseivel. Nem lehet úgy őszintén szembenézni a politikusbűnözéssel, ha nem töröljük el a mentelmi jogot, márpedig a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ezt megtenné.
Mind a 106 választókerületben önálló jelölteket állítunk,
hogy annak is lehessen választása, aki sem a Fidesz urambátyámrendszerét, sem a balliberális hazugságkoalíciót nem akarja hatalomra juttatni.” – zárja gondolatait.
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Lehet választani! P.H. SZAVAZÓLAP Országgyűlési képviselÅ‘k választása 2022. ORSZÁGOS PÁRTLISTA 2. KDNP FIDESZ t dk mszp BK JOBBIK RT Mi Hazánk FIDESZ-KDNP GYURCSÁNY-KOALÍCIÓ MI HAZÁNK Érvényesen szavazni lista neve feletti körbe tollal két, egymást metszÅ vonallal lehet, például: vagy Mi Hazánk GYURCSÁNY-MENTES ELLENZÉK.”

További híreink

Megkötözte, majd válogatott módon bántalmazta az asszonyt, rablótámadásnak akarta beállítani

Kemény János

Mi Hazánk- “Kárpótlást az oltások mellékhatásai miatt egészségkárosodást szenvedőknek!”

Faragó Dániel

Két oltással, védettségi igazolvánnyal sem mentesült a karantén alól

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen