2.6 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
HírekKülföld

Három zsebtolvaj akart kirabolni egy csendőrnőt a városi buszon /VIDEÓ/

Pitești-en is, mint minden nagyobb városban, reggeltől estig akcióznak a zsebesek a tömegközlekedési eszközökön. A történetünk három főhősének azonban rossz napja volt a kedd esti műszakban: egy zsúfolt buszon épp egy pöpec kis karkötőt próbáltak lelopni egy nő karjáról, aki azonnal észrevette a varázslatot.

Kiderült, hogy iszonyú pechjük van: a kiszemelt hölgy épp egy csendőrnő volt, aki elcsípte az egyik elkövetőt, majd hívta a rendőrséget, a buszsofőr pedig nem nyitott ajtót az ordibáló tolvajtriónak. A szomorú az, hogy a többi utas kuncogva nézte végig a dulakodást, eszük ágában sem volt segíteni a csendőrnőnek.

A zsebesek közül ketten 1000 lejes bírságot kaptak, a harmadik megúszta 500-al, de mindhármuk ellen bűnvádi eljárás indult rablási kísérlet miatt.

(foter.ro, ziarulargesul.ro)

További híreink

Idegesítette a harangszó – ezért gyújthatta fel a templomot Tiszakécskén egy fiatal

Faragó Dániel

Nem eltűnt, hanem gyermekeket terrorizált Dzsesszika

Irányi Dániel

Román zászlókkal és szavakkal takarták el a “kürtős kalács” feliratokat Nagybányán

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben