7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Hasznos lesz: Ukrajnában is engedélyeznék a tinédzsereknek, hogy nemet váltsanak

Ukrajnában bejegyeztek egy törvénytervezetet, mely ha elfogadásra kerül, engedélyezi a tinédzsereknek, hogy nemet váltsanak – írja a KISZó.

A № 2684 törvénytervezet lényege, hogy bővítené a kiskorúak egészségügyi jogait. Konkrétan azt akarja engedélyezni, hogy a 14 évesek szüleik hozzájárulása nélkül nemet válthassanak. A tervezetet a Nép Szolgájának egyik képviselője, Lada Bulah jegyezte be.

A dokumentum szerint ezenkívül a 14 éves fiatalok, nem lennének kötelesek kezeltetni magukat az alkoholizmustól, a kábítószerfüggőségtől, a toxikomániától, más veszélyes függőségektől. A tervezet ellen máris bejegyeztek egy petíciót az elnök honlapján.

Forrás:KISZÓ

További híreink

Anglia: homoszexuális pornó az ASDA általános iskolásoknak szánt otthoni tanulócsomagjában

Irányi Dániel

Biden vissza akarja állítani a beutazási korlátozásokat, melyeket Donald Trump eltörölt

Varga Lilla

Több évig fogva tartott iráni tudóst toloncoltak ki Amerikából

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen