17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Háztól házig kampány- Hatvanban is irodát nyitott a Mi Hazánk

A Mi Hazánk az Fideszhez közel álló országos és megyei sajtótermékekben is példátlen elhallgatásban részesül, de Hatvanban valami rendszerhiba történhetett, hiszen a helyi portál beszámolt arról, hogy a nemzeti párt irodát és állandó képviseletet nyitott a városban. 

Azután, hogy a Toroczkai László vezette Mi Hazánk Mozgalom a Grassalkovich-kastélyban bemutatta Virradat nevű választási programját, Heves megye legelső mihazánkos pártirodája is megnyílt Hatvanban. A január 7-i fórumon pedig megnevezték Gonda Ádámot, a Heves megyei 3. számú választókerület mihazánkos országgyűlési képviselőjelöltjét – írja a lap.

Az irodát a párt alelnöke Dócs Dávid adta át, aki elmondta, hogy

a Mi Hazánk továbbra is egyedül képviseli az oltatlanok diszkriminálásának, az oltások kötelezővé tételének és a gyerekek beoltásának elutasítását.

Dócs hozzátette, hogy a Jobbik dezertálása után a nemzeti értékek képviselete a térségben a Mi Hazánkra maradt.

A hatvanonline arról is megemlékezik, hogy a balliberális oldallal ellentétben, a Mi Hazánknak van államfőjelöltje:

További híreink

Wass Albert mű is bekerült a Nemzeti Alaptantervbe

Szabó Norbert

Kelet-Afganisztánban gépjárműbe rejtett pokolgépet robbantottak a tálibok

Dunai Tibor

Megkezdik hétfőn a Notre-Dame orgonájának restaurálását

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen