13.4 C
Budapest
2020. szeptember 18., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Helyükre kerültek a Magyarbóly térségében elfogott migránsok

A magyar rendőrök átadták a horvát hatóságoknak a korábban Magyarbóly térségében elfogott illegális migránsokat – tette közzé a police.hu.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2020. szeptember 13-án 13 óra 30 perckor egy15 óra 30 még egy, majd 10 perccel később további három határsértőt fogtak el a rendőrök Magyarbóly térségében.  A Horvátországból illegálisan érkezett férfiak szír és marokkói állampolgároknak vallották magukat. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

A rendőrök a migránsokat előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd meghallgatásukat követően a mai napon 9 órakor a hatályos visszafogadási egyezmény alapján átadták őket a horvát hatóságoknak.

(Forrás és kép: police.hu)

Kapcsolódó híreink

Kifosztották a hűtőjét, ütötték a nyers húsért a férfit

Kiss Albert

Napi abszurd: szabadságra ment a gyilkos, most a rendőrség körözi

Kiss Albert

Vádat emeltek a felüljáróról dinnyével és kövekkel dobálók ellen

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben