15 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
HírekKiemeltKultúra

Hiánypótló: immáron homoszexuális divattervező pókember is lesz

Az Edge of Spider-Verse képregénysorozat legújabb számában láthatjuk majd először a Web Weaver nevű karaktert – szúrta ki a pcguru.hu.

Azon kevesek, akiket még érdekel a Marvel Univerzum, hova tovább még képregényeket is vásárolnak, nem panaszkodhatnak a reprezentációra, és a sokszínűségre. Kivéve persze, ha fehér, heteroszexuális férfiak, de akkor meg minek költik ilyenekre a pénzüket, mikor a Marvel elég egyértelműen jelezte feléjük, velük csak a baj van?

A homokos divattervező

Ha már sztereotípiák, mi más is lehetne az Edge of Spider homoszexuális Pókembere, mint egy dívaként megjelenő divatrajongó. Ő nem más, mint Web Weaver (Hálószövő), akinek valószínűleg fő tulajdonsága a mássága, hiszen mi másért tolnák az arcunkba már felbukkanásakor.

Web Weaver létrejöttéért Steve Foxe és Kris Anka felelős. Korábbi alkotásaikat elnézve nem csoda, hogy a kutya se veszi már a képregényeket. A San Diego Comic-Conon az is kiderült, az új Pókember civilben Cooper Cohenként élé, hétköznapi munkája divattervező. (A vezetékneve is sokatmondó – a szerk.)

Ezek ketten felelősek a karakter megszületéséért

Szélsőliberális propagandától sem mentes történetéből még az is kiderül, hogy a „maradi” „kirekesztő” szülei kitették a szűrét otthonról, miután fényderült homoszexualitására. Olybá tűnik Cohenék nem olyan elfogadóak, mint az átlag amerikai családok. De aggodalomra semmi ok, mert hősünk ezután egy „elfogadó” közösséget talál magának, és nagyon boldog lesz, meg sikeres divattervező. Meg talán van valami szuperhős dolog is mellékszálon, de arról nem igazán esett szó. Elvégre az ilyesmi kit érdekel egy szuperhősképregényben?

További híreink

Akár másfélszeresével is drágulhatnak az alapvető élelmiszerek az árstop megszüntetése után

Irányi Dániel

Mesterséges esővel előzik meg az erdőtüzeket Indonéziában

Szabó Norbert

Mi Hazánk- Valódi reformot a népnyúzókra!

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben