24.3 C
Budapest
2022. augusztus 8., hétfő
Magyar Jelen
HírekKülföld

Horror a cirkuszban: műsor közben támadt az idomárjára a medve – videó

Sokkoló pillanatokat vettek videóra Oroszországban, a karéliai Olonyec városában. Egy cirkuszi előadás közben a porondon egy talicskával mutatványokat bemutató medve váratlanul rávetette magát az egyik idomárra – írja a 24.hu.

A felvételen látható, hogy a másik idomár próbálja lerúgni az állatot kollégájáról, az Izvesztija szerint azonban végül csak sokkolóval tudták ártalmatlanítani a medvét. A férfi nem életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A képeken az is feltűnő, hogy az esettől méterekre gyerekek tucatjai ülnek, úgy, hogy a manézs és a nézőtér között semmiféle rácsot nem húztak.

A VKontakte oldalon a videónál az egyik kommentelő írja is, hogy szemtanúja volt a borzasztó pillanatoknak, és sokkolta, hogy a nézőket nem védték rácsokkal a medvétől.

A videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.


(Blikk, 24.hu, Illusztráció: Northfoto)

További híreink

Pakusza Zoltán- “Elég volt az oligarchákból – se Bige, se Mészáros!”

Faragó Dániel

Indiában az egészségügyi dolgozókra támadók akár hét év börtönt is kaphatnak

Irányi Dániel

Gyerekbanda garázdálkodott a Széll Kálmán téren

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben