22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Belföld

Huszonkettő migránst kapcsoltak le Békés megyében – videó

A férfiak illegálisan lépték át az államhatárt Békés megyében – olvasható a police.hu portálon.

Ahogyan arról korábban beszámoltak, huszonkét határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. szeptember 22-én Sarkad külterületén. Először 7 óra 30 perc körül tartóztattak fel három külföldit, majd egy órával később tizenkilenc férfit fogtak el. Közülük egy eritreai, tízen afgán, míg tizenegy szomáliai állampolgárnak vallotta magát, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.

A rendőrjárőrök előállították őket a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük, majd 2020. szeptember 22-én, 15 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek.

(Forrás és kép: police.hu – Videó: youtube.com)

További híreink

Mi Hazánk: Időhúzó nemzeti konzultáció helyett végre lépjen a kormány és engedélyezzék a nyitást!

Irányi Dániel

Ön is elfelejtett bemenni a munkahelyére?

Faragó Dániel

Saját határozata elől hátrált ki a Fidesz Újpesten LMBTQ-ügyben?

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen