35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekKultúra

HVIM – “Ne adjunk táptalajt a majomhimlőnek, tiltsák be a Pride felvonulását!”

A nemzetközi LMBTQ-lobbi június 24-étől kezdődően Budapesten számos propagandarendezvényt óhajt tartani zárt térben, valamint többtízezer szerencsétlenül fejlődött ízléssel rendelkező személyt várnak július 23-án a “Budapest Pride”-ra, hogy tovább terjeszthessék a homoszexualizmust a társadalomban – hívja fel közleményében a figyelmet a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom.

Indoklásukban ezt írják:

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy az ilyen, nyilvános, deviáns rendezvényeket be kell tiltani, ám a jelenlegi helyzetben súlyos egészségügyi felelőtlenség is engedélyezni vagy megtartani egy ilyen rendezvényt!

A Hatvannégy  Vármegye Ifjúsági Mozgalom követeli, hogy a majomhimlő-veszélyre való tekintettel idén tiltsák meg a Budapest Pride-ot, mivel az egyértelmű járványügyi kockázatot jelent!

Tekintettel arra, hogy a homoszexuálisok között terjedő majomhimlő már számos helyen felütötte a fejét Európában (így sok helyen egyszerűen csak „buzihimlőnek” nevezik) és arra, hogy az esetszámok egyre csak növekednek, egy homoszexuális gigarendezvény megtartása az egészségügy összeomlásával fenyegetne.

Ilyen körülmények között – felelősen gondolkozó állampolgárként – tartsuk a távolságot a homoszexuálisoktól és a homoszexuálisok is tartsák a távolságot egymástól! Csakis ez a felelősségteljes magatartás járványhelyzetben!

Ne adjunk táptalajt a majomhimlőnek! 

Vigyázzunk egymásra!
Gay lives matter!
Flatten the gay curve!

További híreink

18 000 migráns kap állampolgárságot Svédországban

Kiss Albert

Dúró Dóra : nem vagyok hajlandó megtagadni a gárdát

Faragó Dániel

Áprilisban 26,5 százalékkal emelkedett az álláskeresők száma éves összevetésben

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben