19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
KiemeltKultúra

Idén is lesz Magyar Sziget

Szigorú járványügyi korlátozásokkal, de megtartjuk a Magyar Szigetet! – írják a szervezők, alább a részletek.

A bejáratnál lázat mérünk, fertőtlenítő zónákat alakítunk ki, a fesztivál területét bővítjük, valamint a kemping a Magyar Sziget területén kívülre, a Bedő Kvártély mellé kerül, állandó ingyenes fesztivál-járattal a településen belül.

Elmarad a Beatrice- és a Kárpátia-koncert, de minden este lesz zenekar, ugyanis szerdán fellép a Radical Hungary, a felvidéki José pedig pénteken ad koncertet. A programban szereplő összes többi koncertet is megtartjuk! A fesztivál területén pedig a koncertek után retro magyar diszkó is lesz virradatig! A napközbeni részletes programokkal, az ingyenes buszjáratokkal a napokban frissítjük a honlapot. Várunk mindenkit szeretettel! Hamarosan találkozunk!

Jegyek: www.magyarsziget.hu

További híreink

Megölte saját fiát, hat és fél évet kapott

Kemény János

“Ma a Jobbikban Vadai Ágnes irányítja a folyamatokat” (videó)

Faragó Dániel

Az állam maga végzi el az oltatlan tanárok listázását

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben