28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy

Idős asszonyokat fosztott ki

A rendőrségre 2020. március 9-én,  9 órakor érkezett a bejelentés, amely szerint Salgótarjánban egy nő táskáját ismeretlen tettes ellopta.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves helyi lakost.

B. Norbert a bejelentést megelőző időben az egyik buszmegállóban várakozó idős hölgy fűre letett táskáját felkapta, majd azt – és az abban lévő készpénzt, személyes okiratokat – eltulajdonítva a helyszínről elszaladt.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2020. március 3-án, 11 óra 30 perc körül, a megyeszékhelyen hasonló módszerrel egy másik buszmegállóban várakozó, szintén idős sértett válltáskáját lopta el a benne lévő értékekkel.

A nyomozók a rendőrkapitányságra előállított B. Norbertet gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

További híreink

Kárász Róbertnek még a kerepesi lövöldözésről is az antiszemitizmus jut eszébe

Faragó Dániel

Angliai késes támadásban hárman meghaltak: BLM tagadja, hogy közük van hozzá

Kiss Albert

Nem árulja el Magyar György, hogy mennyit keresett az elítélteken

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben