17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Illegálisan buliztak, egy rendőrautót is felgyújtottak

Rendőrökre támadtak, többüket megsebesítették és egy járőrautót is felgyújtottak illegálisan bulizók Franciaország nyugati részén szilveszter éjjel, miután a rendőrség kiérkezett a 2500 fős, a koronavírus-járvány miatti korlátozások dacára megszervezett táncparti feloszlatására.

A bulizók több száz autóval vonultak ki hangárokhoz Bretagne-ban, hogy így köszöntsék az újévet. A rendőrségnek nem sikerült feloszlatnia az összejövetelt. Mintegy 2500-an a rendőrök gyűrűjében is tovább buliztak. Egészségügyi segítők maszkokat és kézfertőtlenítőt osztottak, hogy próbálják menteni a menthetőt, és amennyire lehet akadályozni a koronavírus terjedését.

 

(Forrás: MTI – Fotó: bbc.com)

További híreink

Nem kaphatott hét és fél évnél többet az intézetiszökevény cigány, aki bedrogozva autót lopott, majd megölt két embert

Kemény János

Zelenszkij kész találkozni Orbán Viktorral és rendezni a két ország közti vitás kérdéseket

Dunai Tibor

Elhunyt a szerb ortodox egyház feje

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen