26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Ismét “katalizátorgyűjtőket” fogott a rendőrség

Monor környékén tevékenykedő “katalizátorgyűjtőket” fogott a rendőrség. 

Monor környéki településekről érkezett az utóbbi hónapban több bejelentés, különböző telephelyekről tűntek el tucatszám katalizátorok.

Akadt, ahonnan az éjszaka leple alatt 15 katalizátort gyűjtöttek be, több mint egy millió forint értékű kárt okozva.

A monori nyomozók három férfit azonosítottak, akik gyanújuk szerint összefüggésbe hozhatók a bűncselekmények elkövetésével. Az elfogásukra szervezett akciót 2020. december 15-én hajnalban indították, két gyáli és egy gyömrői cím szerepelt a célállomások között. Gyál egyik utcájából egy 28 és egy 33 éves testvérpárt, Gyömrőről egy 35 éves férfit állítottak elő.

A testvérpár fiatalabb tagját, R. Lajost jelenleg két rendbeli lopás bűntettével gyanúsítják, bátyja, R. Ottó három rendbeli, harmadik társuk, F. Endre öt rendbeli lopással gyanúsítható. Mindhárman panaszt tettek a gyanúsítás ellen, az érdemi vallomástételt megtagadták.

A monori nyomozók gyanúja szerint az elkövetői kör még nem teljes, a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó társaik felkutatása folyamatban van, ahogyan azt is vizsgálják, hogy az utóbbi időszakban Monoron és környékén elkövetett, hasonló jellegű lopások összefüggésbe hozhatók-e a most elfogott bandával.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vételük mellett folytatja le velük szemben a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatásukat.

police.hu

További híreink

A jól öltözött nő beszaladt és ellopta a kézfertőtlenítőt a patikából

Szabó Norbert

Így lőtték le a rendőrök Ruttkán az iskolai ámokfutót (videó)

Dunai Tibor

“Kincskeresés” migráns-módra. Újabb alagutat találtak Ásotthalomnál

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben