17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Ismét rendőrökre támadtak Párizsban (videó)

Párizs egyik, főként muszlimok lakta elővárosában, Poissy-ban a kijárási tilalom jobbára csak a fehérekre vonatkozik, bár ők este 6 után amúgy sem nagyon merészkednek ki az utcára, ha fontos számukra a testi épségük. 

A környék “fiataljai” azonban legutóbb olyan hangosan buliztak, hogy azt már a rendőrség sem nézhette tétlenül. Mikor a járőrök kivonultak a helyszínre, hogy feloszlassák az illegális gyülekezetet, az egybegyűltek a rendőrökre támadtak.

Petárdákkal és házi robbanószerekkel dobálták az egyenruhásokat, közben azt ordibálták: “Öljétek meg! Öljétek meg!”. A rendőrök elmenekültek, majd erősítéssel tértek vissza. Ekkor viszont a “fiatalok” fogták menekülőre. A hatóságok egyetlen egy embert sem tudtak letartóztatni, mindenki meglépett.

További híreink

Áprilisban díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok a MÁV-Volán-csoport járatain

Varga Lilla

Benkő: a magyar katonáknak mindig készen kell állniuk a szabadság megvédésére

Szabó Norbert

“Magyarország maradjon ki a háborúból” – béketüntetést tart a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen