7.1 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

Jakab Péter alternatív valósága

Jakab Péter, kinek elnökségét úgy tűnik, egyelőre megfúrták a Jobbikban, ennek ellenére, vagy éppen ezért, elkezdte meglehetősen alternatívan látni a valóságot. Mintha összekeverte volna a fogalmak jelentését.

Ez derül ki legalábbis a legújabb interjújából, melyet a szélsőliberális 24.hu-nak adott.

A beszélgetés egy pontján ezt állítja:

Szerintem egyébként hibás volt az ígéret, mert azt mondtuk, hogy majd mi egyedül megdöntjük ezt a rezsimet. Ezután jött egy pártállami számvevőszék, amely lényegében kifosztotta a pártkasszát. Jöttek a Fidesz által generált árulók, akik aztán a Mi Hazánk mozgalomban találták meg a számításukat. Jöttek a karaktergyilkossági kísérletek.

Kicsit járjuk ezt körül. Ezzel újra megerősíti, hogy helyes volt összeállni a balliberális oldallal, abba beolvadva egy aprócska részévé válni. Mindezek tükrében különösen érdekes, erősebben fogalmazva közönséges hazugság árulással illetni azokat, akik ebbe nem akartak beleegyezni.

Egyszerre nevetséges és tragikus, de mind a mai napig olvasható a Jobbik hivatalos párthonlapján az Alapító Nyilatkozat, melyben ez áll:

A Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból.

Ehhez képest Jakab Péter és a Jobbik kicserélte az eltávolítása szót arra, hogy visszajuttassa.

Gyengébb képességűek kedvéért:

Ha valaki elárulja azokat az elveket, melyeket alapvetésként határoztak meg egy párt születésénél, annak ellenkezőjét cselekszi, az áruló.

Aki szerint nem, az vagy bolond, vagy gazember.

(fotó: 24.hu)

További híreink

Fideszes államtitkár: Magyarország addig fizet Ukrajnának, amíg Ukrajna talpra nem áll (videó)

Faragó Dániel

Lassan apad a Fidesz, a DK vezeti a baloldalt, 10%-on a Mi Hazánk

Faragó Dániel

Csak a Mi Hazánk szólal fel a munkavállalók kizsákmányolása ellen

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben