5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt

Jakab Péter: bárki lehet miniszterelnök

Bárki lehet miniszterelnök Jakab Péter szerint, kivéve az, aki most van. 

A Jobbik elnöke szerint bárki jó lenne miniszterelnöknek Orbán Viktor helyett. Jakab Péternek már nincsenek igényei arra vonatkozóan, hogy ki vezesse Magyarországot 2022 után.

A jelek szerint a Jobbiknak is teljesen mindegy, hogy mi lesz az ország sorsa, hiszen Jakab Pétert jelölték miniszterelnöknek.

A szebb napokat is megélt Jobbik mára odáig süllyedt, hogy még miniszterelnököt sem tudnak csak úgy jelölni, ugyanis betagozódtak a Gyurcsány(né) vezette balliberális tömbbe, így Jakabnak részt kell vennie a baloldal előválasztásán. Egy évvel ezelőtt Péter még azt állította, hogy Gyurcsánnyal semmiképpen nem indul közösen, egy listán meg aztán pláne nem.

 

Nem okoz meglepetést, ha azt állítjuk Péter hazudott.

 

 

A Jobbik morális állapotát jól mutatja, hogy a párt lelkét elvevő Vona Gábor is szégyenkezik kereszténygyalázó politikájuk láttán.

Reméljük, hogy a bárki alatt a parlamentben celebkedő Jakab Péter nem Kis Grofót, Fekete Pákót, vagy VV Auréliót értette.

Beszédes, hogy Jakab úgy jelentkezik be miniszterelnöknek, hogy végig feltételes módban beszél jelöltté válásáról, és már a kezdetek kezdetén világossá is teszi, hogy ő bizony nagyon is hajlandó mást támogatni. Természetesen a nemzet érdekében:

“Ha jó magam ezt a küzdelmet miniszterelnök-jelöltként segíthetem, úgy vállalom a megmérettetést, ha a nap végén mást kell támogatnom, úgy a nemzetért azt is megteszem.”

A liberális miniszterelnök-jelölti castingra már rengetegen bejelentkeztek. A Jobbik támogatottságát elnézve tényleg bárkiből lehet miniszterelnök-jelölt. Bárkiből. Kivéve Jakab Pétert.

 

További híreink

Egymásra licitálnak az elemzők a Mi Hazánkkal kapcsolatban

Magyar Jelen

Több ezres tüntetés kezdődött a Covid-korlátozások ellen Kínában

Magyar Jelen

Megújítani mindent Krisztusban – Szász Péterrel beszélgettünk

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben