0.8 C
Budapest
2022. december 8., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírek

Janiczak “Bástya elvtárs” Dávid és az uszoda esete

Bizonyára sokunk kedvence a méltán klasszikus Tanú c. filmalkotás, és emlékszünk arra a jelenetre, mikor Pelikán elvtárs nem volt “eléggé képzett ideológiailag”, s a népuszodát megnyitotta a nép számára. Hiba volt. Ott ugyanis Bástya elvtárs lubickolt egyes-egyedül. Pórul is járt Pelikán. Lehet, hogy ez ihlette Ózd jobbikos polgármesterét, Janiczak Dávidot?

Privát fürdőként használta a városi uszodát Ózd jobbikos polgármestere. Janiczak Dávid és barátnője vasárnap töltött kettesben egy órát a wellness részlegen, emiatt a fürdőzőknek másfél órával korábban el kellett hagyniuk a Városi Thermárium és Tanuszodát. Az esetről videofelvétel is készült, ahogy a polgármester és kísérője jakuzzizik. A fürdő vezetése azt állítja: a politikus kibérelte az uszodát és a wellness részleget kizárólagos használatra 20 ezer forintért, amelyről számlát is kiállítottak – tájékoztatott a Hír TV.

További híreink

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

Ezt is megéltük: Jobbikból a DK-ba – nem is akárhogy

Magyar Jelen

A Jobbik felvette Gálvölgyi Jánost?

Horváth Tamás

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben