21.1 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Joe Bidenen a lépcső után a kerékpár is kifogott (videó)

Az elnök és felesége épp a 45. házassági évfordulójukat ünnepelték Rehoboth Beachen, mikor Joe Biden “spontán” kerékpározásra indult, melyre nem csak szép számú testőrsége kísérte el, de a célban egy kisebb tömeg és a média is várta.

Hogy mi volt az esemény valódi célja, az még kérdéses. Ha azt próbálták bizonyítani, hogy a 79 éves elnök teljesen fitt és alkalmas a kormányzásra, akkor igencsak balul sült el a dolog. Tekernie mondjuk tényleg sikerült, leszállni azonban már nem.

A demokraták médiája szerint az elnök lába beleakadt a pedálba, így “kitámasztás nélkül maradt, és eldőlt”. A videón azonban jól látható, hogy egyik lába az aszfaltot éri, ennek ellenére mégis elborult, akár egy rongybaba. (Ilyenkor vajon hol maradnak a “függetlenobjektív tényellenőrzők”, hogy töröljék az elvtársaik által terjesztett hamis híreket?)

150 éves módszer

Nem szabad elhamarkodottan ítélni. Még a választási kampány alatt Biden egyszer azt mondta, ő a jobb választás, mert rendkívül tapasztalt, hiszen “180 éve szenátor”. Amennyiben ez tényleg így van, nem is biztos, hogy az elnök reflexeivel van a probléma. Előfordulhat, hogy csupán ezen a régi modellen tanult meg biciklizni. Ennél pedig a leszállás is hasonlóképpen működött.

Fotó: Saul Loeb / AFP / Getty Images

Kapcsolódó:

Joe Biden ismét kezet rázott a levegővel (videó)

 

További híreink

A magyarok kevesebb mint 15 százaléka oltatná be magát

Irányi Dániel

Összecsaptak a tüntetők a rendfenntartókkal Bejrútban, sok a sérült

Dunai Tibor

Így szívasd a magyarodat jobboldali módra! A védettségi igazolvány esete a jogalkotással

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen