21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Kábítószer birtoklás miatt előállították M. Richárdot

Kábítószer birtoklás miatt előállították M. Richárdot – számol be róla az ATV Híradó.

Az ATV értesülései szerint a rendőrség újév első napján egy Nyugati téri pizzázóból 10 embert állított elő kábítószer birtoklása miatt. Egyikük M. Richárd volt.

A csatorna megkereste a férfi ügyvédjét is, ám az nem kívánt nyilatkozni.

Három nő és hét férfi szórakozott abban a pizzázóban, melyet a rendőrség 60 napra bezáratott a járványügyi szabályozások megsértése miatt.

Az ügyben az ATV megkereste a BRFK-t is, ahol megerősítették, hogy szilveszterkor bezárattak egy belvárosi vendéglátóhelyet, és 10 embert előállítottak kábítószer fogyasztás illetve birtoklás miatt. Azonban az M. Richárddal kapcsolatos értesüléseket nem erősítették meg, de nem is cáfolták.

Még mindig nincs börtönben

M. Richárd története messzire nyúlik vissza, ennek ellenére – csodával határos módon – valahogy a mai napig sikerült elkerülnie a börtönt, mintha érinthetetlen lenne.

Ügyeiről a 444 készített egy rövid összegzést:

  • korábban vádlott volt a kecskeméti maffiaperben, ahol súlyos büntetést kapott;
  • a Dózsa György úti halálos baleset okozása idején nem volt jogosítványa;
  • Gyurma néven ismerte a magyar titkosszolgálat, ami egy korrupt rendőrök elleni nyomozás miatt hallgatta le őt és Rogán Antalra vigyázó egyik emberét;
  • ezen kívül pedig ő vitte a belvárosi pizzériát, aminek előző tulaját szervezett bűnözők üldözték el Magyarországról.
  • Legutóbb, december elején pedig azzal került híreink közé, hogy egy konditeremben kapták el, ami nyitva sem lehetett volna.

 

További híreink

Elkeseredett emberek kérnek segítséget- A MÖM harcba hív!

Faragó Dániel

A fideszes Völner Pál is belebukott a végrehajtó-maffia botrányaiba

Faragó Dániel

Kína felfegyverzi mesterséges szigeteit

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen