4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Csongrád-Csanád megyei településeken

Kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás hat férfi és két nő ellen, aki a gyanú szerint Csongrádon, Szentesen és Hódmezővásárhelyen is árulta a kristály nevű szert – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a rendőrök kedden és szerdán vették őrizetbe a gyanúsítottakat. Egyikük az élettársával Szentesen árulta a szintetikus drogot, amit csongrádi ismerőse vett át tőle, aki feleségével, otthonában kiadagolta és a fogyasztóknak adta azt tovább. A csongrádi férfit két ismerőse is segítette ebben, de ő tartotta a kapcsolatot azzal a két dílerrel is, akik Hódmezővásárhelyen kínálták az árut.

A rendőrök a csoport tagjainak otthonaiban tartott kutatás során nagyobb mennyiségű készpénzt és több százezer forint értékű kábítószert foglaltak le – tudatta a százados.
A hat férfi és két nő ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

 

 

 

 

 

 

 

(fotó:addictus.blog.hu)

További híreink

Biciklit és fűnyírót lopott a három zagyvarékasi suhanc

Szabó Norbert

Jó időben jó helyen: drogügylet közben csaptak le a rendőrök

Irányi Dániel

20 millió forint az új unokázós rekord – “J.” László álrendőrös csavar segítségével állította fel

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben