17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Kampányfőnök lett a szocialistáknál, a magyarokat akasztani akaró exminiszterelnök

Az exminiszterelnök kampányfőnök lett, pedig pár hónapja még úgy szidta a saját pártját, mint a bokrot. Mihai Tudose, az EU-tagállam Románia miniszterelnöke 2018-ban azt mondta: „megmondom egyenesen: azt üzentem, hogy ha a székely zászlót felvonják az ottani intézményekre, akkor ők is ott fognak lógni a zászló mellett”.

A pártváltogatás egyik nagy mestere, Mihai Tudose ismét rocksztár-szerepet kap a régi-új pártjában: a Pro Romániában kifejtett láthatatlan tevékenysége után a múlt hónapban a Szociáldemokrata Párt ismét hő keblére ölelte, és hétfőn már ki is nevezték kampányfőnöknek. A téma hatalmas szakértője – ezt a pártot ideiglenesen vezető Marcel Ciolacu mondja róla, nem mi – Claudiu Mandával együtt fogja elvégezni ezt a nemes feladatot, aki korábban szintén sportot űzött a szocialisták sértegetéséből.

Tudose – aki még kormányfőként akasztással fenyegette meg azokat, akik kifüggesztik a székely zászlót – nagyjából egy évvel ezelőtt, a szocialistáktól kilépve minden alkalmat megragadott, hogy feltörölje a földet a régi harcostársaival, Dăncilă kormányát egy adott ponton hazafiatlannak is nevezte. Úgy látszik, ezt már mind megbocsátották neki. Mert szakértő.

Claudiu Manda pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy vidéki pártgyűlésen azt mondta: nem kéne többé vezető funkciókba rakni hülyéket, akik aztán csak röhögtetik a pártot. Akkor talán még nem sejtette, hogy ez később az ő feladata lesz.

Foter.ro nyomán

További híreink

Kirobbant a fajok közötti háború

Dunai Tibor

Salvini a magyar nép iránti barátságát hangoztatta Orbánnak a Fidesz Európai Néppárt EP-frakciójára vonatkozó döntése után

Faragó Dániel

Román alkotmánybíróság: nyugodtan lehet ünnepeltetni Trianont Erdélyben

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen