17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Karácsony üdvözli a kormány újabb szigorításait

Vannak dolgok, melyekben szembetűnően nagy az egyetértés a balliberális koalíció és a Fidesz között. Ilyenek például a multik pofátlan támogatása, hazánk EU-s lélegeztetőgépre csatolása, de nyugodtan említhetjük a “koronavírus-járvány elleni védekezés” jegyében meghozott észszerűtlen intézkedéseket is, amit hosszú hónapokig a balliberális oldal követelt, a Fidesz pedig véghez vitte, ezzel gyakorlatilag kivéreztetve a magyar kis- és középvállalkozásokat.

“A kormány meghozta az egyedüli helyes döntést a lezárással kapcsolatban. Nem lehetett tovább várni, hiszen a mai napon 6000 felett az új fertőzöttek száma, 152 embertársunk életét vesztette. Közben tudom, hogy egyre türelmetlenebbek vagyunk, én is szeretnék már szabadulni, de egyszerűen ezt még nem tehetjük meg. Mindenkit arra kérek, hogy tartson ki és tartsuk egymásban a lelket”

– örvendezett Facebook-oldalán Karácsony Gergely főpolgármester, reagálva a kormány bejelentésére, miszerint hétfőtől soha nem látott szigorítások lépnek életbe. A lehetséges nyitás kapcsán Orbán arra a nemzeti konzultációra hivatkozva igyekezett jósolni, amelyben kb. lehetett a lezárások és a lezárások mellett dönteni…

Ahogyan a kormány, úgy Karácsony is az oltások mellett kampányol, hiszen “csak ez vethet véget a vírusnak”:

“Reményt adhat, hogy egyre többen szereznek védettséget az oltással, de mindannyiunk érdeke, hogy még gyorsabban és szervezettebben történjen az oltás. A Főváros felajánlotta, hogy oltópontok létrehozásával segíti a kormány munkáját. Minden készen áll, hogy olyan köztereket biztosítsunk, ahol megtörténhet a budapestiek oltása.”

Fotó: Atv

További híreink

Vajon ki ismeri a HUNORT és a HUSZÁRT?

Kemény János

Nem kéri számon a törököket Orbán a Hagia Sophia mecsetté alakítása miatt

Szabó Norbert

“A feketék fizikailag és mentálisan is felsőbbrendűek” – vallja a Biden “polgárjogi” csapata élén álló nő

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen