26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BelföldGazdaságHírekKiemeltVideó

Kecskemét nem adja magát – folytatódik a Mi Hazánk tüntetéssorozata (videó)

A Mi Hazánk Mozgalom országos tüntetéssorozatot hirdetett a részrehajló, felelőtlen és túlzó megszorítások ellen, a parlamenti párt képviselői néhány nap alatt az egész országot bejárják, hogy hangot adjanak elégedetlenségüknek. 

A legutóbbi állomás Kecskemét volt, ahol a Trianon emlékmű előtt szólalt fel a Mi Hazánk helyi vezetője, a párt munkaügyi szakpolitikusa, valamint a mozgalom elnöke.

Faragó Dániel beszédében azt hangsúlyozta, hogy a Mi Hazánk nem tiltakozhat közösen a drogos, rasztahajú, hazátlan balliberális pártokkal még akkor sem, ha a rezsiemelést mindenki ugyanúgy megszenvedi. “A budapesti Ciao Bellát éneklő hisztizőket és minket nem lehet egy kalap alá venni, mi is tudunk tüntetni, ha kell, de az anarchiát nem támogathatjuk” – fogalmazott a Mi Hazánk kecskeméti elnöke.

Egy szociálisan érzékeny kormány nem vetemedne arra, hogy ilyen megszorító intézkedéseket vezessen be. Ez a kormány csak külsőségeiben nevezhető nemzetinek, de belső tartalmában semmiképpen. Az Orbán és a Gyurcsány által vezetett kormányok nemzetstratégiai kérdésekben ugyanazt tették. Az egyetlen valódi alternatíva a Mi Hazánk, amely nektek köszönhetően már megvetette a lábát a Parlamentben

– kezdte felszólalását Lantos János, a Mi Hazánk munkaügyi kabinetjének elnöke.

“A mostani globalista, elnyomó, szélsőkapitalista világrend a magyarok ellen szövetkezett. A kormány adóztassa meg a multikat, még a Mercedest is!” – folytatta Lantos.

Lantos János szerint a nemzeti ellenállás megszületett éppen ezért nem szabad feladni a küzdelmet és folytatni kell a harcot, de ez csak együtt sikerülhet.

Toroczkai László beszédében leszögezte: olyan időket, olyan éveket élünk, amelyekre korábban még gondolni sem lehetett. Világjárvány, háború, kötelező oltás, majomhimlő – sorolta a Mi Hazánk elnöke, aki arra is rámutatott, hogy az élelmiszerválság és az energiaválság is mesterségesen gerjesztett és előre eltervezett gazdasági lépés volt a világot uraló disznófejű nagyurak részéről.

“Ezekkel a globalista nagyurakkal csak a magyarok tudják felvenni a harcot, helyettünk senki más nem fogja megvívni ezt a küzdelmet”

– jelentette ki a Mi Hazánk frakcióvezetője.

Toroczkai szerint vérlázító az az elképzelés, hogy azok az országok kerüljenek hátrányba, akik felelősen gondolkodtak az energiaellátásukról. Lehetetlen, hogy Magyarország adjon gázt Németországban. Emlékeztetett arra is, hogy a magyar kormánynak még most is lenne lehetősége megfékezni ezt a brutális drágulást az ÁFA mérséklésével, de nem teszik, mert az Új Világrend kialakításának ők is tevékeny részesei akarnak lenni.

“Néhány óra alatt léptetnek életbe új szabályokat, mindennek naponta megy fel az ára, miközben a kaszinók és a dohányboltok zavartalanul működnek. Ad-hoc kormányzás zajlik, aminek minél hamarabb véget kell vetni”

– fogalmazott.

A globális tech cégek megadóztatásának kapcsán Toroczkai László levelet írt Orbán Viktornak, amelyben minden érintett céget és gazdasági kört megnevezett, akiktől el lehetne venni a pénzt a magyar emberek helyett.

“Velünk nem lehet elhitetni, hogy csak a virtuális valóság létezik, mi nem lájkok, hanem magyar honfitársak vagyunk, akik ha megmozdulnak csodálatos dolgokat tudnak együtt elérni” – zárta gondolatait.

Nézői videó a felszólalásokról:

A Mi Hazánk további demonstrációi:

(fotó, videó: olvasóinktól)

További híreink

Bizonytalan a magyar fiatalok jövője

Kemény János

Mi Hazánk: A kormánynak valóban nincs hatása a fizetésekre?

Kemény János

“Aki nem tud ötezer forintot kifizetni, az ne menjen el vállalkozni”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben