35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírekKiemelt

Kerepesi lövöldözés- elkövetőék szabadlábon várják a strandszezont

Nincs új a nap alatt, továbbra sincs következménye a kerepesi lövöldözésnek– leszámítva persze az áldozatokat. Az elkövetők még mindig szabadlábon vannak, a rendvédelmi  -és bűnmegelőzési szervek ezúttal is csődöt mondtak, de ami még bosszantóbb, hogy az utolólagos számonkérés is elmaradni látszik. 

A következmények, büntetések teljes elmaradása, vagy az arcpirítóan enyhe tételek kiszabása a rendszerváltás óta probléma. Nemhogy két hét alatt, de három évtized alatt sem lett rend a Pintér Sándor  felügyelete alá tartozó nemzetstratégiai fontosságú kérdésben. A tanárok sztrájkhoz való joga, vagy a magasabb bérigénye helyett lehet, hogy a magyar-cigány együttélést kellett volna rendészeti kérdésként kezelni…

Az eseteket reggelig lehetne sorolni, a Kerepesen történtek tökéletesen beleillenek a dolgozó magyarok mindennapjait megkeserítő létrontókról született összeállításba.

Emlékezetes Rokkó és Pepe esete, akik -természetesen egy kocsmai szóváltás után- elrabolták a velük vitatkozó áldozatukat, majd ezt követően megkéselték és a vért a barátnőjével a késről lenyalatták, vagy felemlegethetnénk azt is, amikor a cigány betörők az idős, veterán, rákkal küzdő, egyedül élő férfit kirabolták, majd meg is erőszakolták.

De nem sikerült két hét alatt rendet tenni abban a Fejér megyei kis faluban sem, ahol egy 81 éves férfit és 73 éves feleségét támadták meg a saját házukban. A zsákmány egy füstölt szalonna volt, az elkövetők ezzel menekültek el miután az őket megakadályozni próbáló háziakat halálra késelték, majd az ingatlant felgyújtották.

Ugyanitt megemlíthető az egész országot mélyen megrendítő Deák téri kettősgyilkosság is, ahol a bedrogozott cigányok nemes egyszerűséggel kivégezték a békésen pihenő magyar fiatalokat az ország egyik legfrekventáltabb terén. Az eset akkor a szokásosnál nagyobb nyilvánosságot kapott, mert a meggyilkolt fiatalok az újpesti szurkolótáborhoz tartoztak, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy a bíróság az összes gyilkosra reális büntetési tételt szabjon ki.

A Deák téri kettős gyilkosság ügyében garázdasággal gyanúsított J. Marcell (19) már abban az évben otthon karácsonyozhatott.

Az indoklás szerint J. Marcell nem szúrt, ő “csupán” a fejét rugdosta a Deák téren megkéselt, földön fekve haldokló 16 éves Lacinak, akinek egyetlen bűne az volt, hogy a társaságában lévő lányok védelmére kelt, akiket a drogos bűnözők zaklatni kezdtek.

Marcell és bandája aznap nem csak egy kettősgyilkosságban vettek részt: az egyik áldozat testvérét is úgy összeverték, hogy kórházba kellett szállítani. Ez azonban még csak el sem jutott a bíróságig…

A fenti hasraütésszerűen felsorolt események csupán az elmúlt bő 2 év történései és sajnos korántsem merítik ki még ennek a rövid időszaknak sem a hasonló típusú bűnlajstromát.

Korábbi műsorunkban részletesen is elemeztük, hogy a cigányok által elkövetett gyilkosságok többsége már azután végződik tragédiával, miután a kívánt zsákmányt (készpénzt) már megszerezték és zavartalanul elmenekülhetnének.

Megélhetési bűnözésről tehát szó sincs, a rablásoknak (a támadók szempontjából) szinte egy esetben sem kellett volna “szükségszerűen” azzal végződniük, hogy megölik az áldozatokat.

A legutóbbi eset a napokban történt Kerepesen, ahol a helyi cigányok egy óvodai(!) ballagás eredményeképpen keveredtek tömegverekedésbe, aminek lövöldözés lett a vége. Egy embert lelőttek, a kiérkező TEK-esek ugyan helyreállították a rendet, de csupán 3 ember került előállításra a több tucatnyi lármázó “rejtett erőforrásból”. Azóta már az előállított három jómadár is szabadlábon van.

A kerepesi eseményekre érdekes módon sem a Jobbik, sem a Momentum kvóta és bőrszín alapján a Parlamentbe jutott roma képviselője nem reagált érdemben, holott itt nem is cigány-magyar, hanem cigány-cigány együttélésről van szó.

A Mi Hazánk a nagyobb tragédia megelőzésének érdekében a lövöldözők azonnali bezárását követeli

– fejtette ki közleményében Pakusza Zoltán.

A kerepesi lövöldözésbe torkolló tömegverekedés pontosan megmutatta a liberális szemléletű magyar jogszolgáltatás teljes csődjét.

“A Mi Hazánk határozott véleménye, hogy ilyen esetben a hatóságoknak erőt kell mutatnia és nem szabad kiengedni a vélelmezhető elkövetőket, ezzel ugyanis azt üzenik nekik, hogy bármit megtehetnek. A mostani eset azt is jól mutatja – amit csak a Mi Hazánk mer kimondani -, hogy hiába tagadják, hazánkban igenis vannak no-go zónák, hiszen a kerepesi gettóban sem ez volt az első súlyos bűncselekmény. Egy korábbi rendőrségi akció után lelövéssel fenyegették meg a polgármestert, illetve a helyi rendőrt is megkergették egy macsétával.
Ha az állam képes zéró toleranciát alkalmazni az autósokkal szemben, akkor itt az ideje ezt tenni a bűnözőkkel szemben is! Az állam a törvénytisztelő többség akaratát érvényesítse és azonnal kerüljenek előzetes letartóztatásba a kerepesi gyanúsítottak!” – teszi hozzá a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Az “oltásbajnok” Izrael már a bezárásra készülődik

Faragó Dániel

Bozótvágóval kergette a születésnapi buli vendégeit a “dolgos” apuka

Irányi Dániel

Tűzszünet lép életbe Kelet-Ukrajnában

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben