19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
Sport

Kerethirdetés a válogatottnál

Märcz Tamás szövetségi kapitány hétfőn kihirdette a férfi vízilabda-válogatott bő keretét a világliga januári végjátékára, melyet Debrecenben rendeznek.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a szakvezető húsz tagú kerete vasárnap kezdi meg a felkészülést, amely jövő keddig Budapesten zajlik, majd a csapat a meccsek helyszínen tréningezik tovább a szűkített 15 fős kerettel.
Az Európa-bajnok és biztos olimpiai résztvevő magyarok jövő pénteken az olaszokkal csapnak össze a negyeddöntőben, győzelem esetén másnap a horvát-montenegrói párharc továbbjutója vár rájuk. A finálét és a helyosztókat jövő vasárnap rendezik.

A magyar férfi vízilabda-válogatott bő kerete:

kapusok:

Lévai Márton (OSC), Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)

mezőnyjátékosok:

Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Vasas), Erdélyi Balázs (OSC), Hárai Balázs (OSC), Hosnyánszky Norbert (Honvéd), Jansik Szilárd (FTC), Konarik Ákos (Szolnok), Kovács Gergő (Szolnok), Manhercz Krisztán (OSC), Mezei Tamás (FTC), Nagy Ádám (Szolnok), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Vigvári Vendel (FTC), Zalánki Gergő (FTC)

További híreink

Tyson megint bokszolna

Dunai Tibor

Elhalasztották tokiói olimpiát

Dunai Tibor

A világ egyik legjobb vízilabdázója, Filip Filipovic Szolnokon folytatja

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben