20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Késsel támadtak az utasokra egy brüsszeli metrón

Többen megsérültek egy késes támadásban Brüsszel Saint-Jean Molenbeek kerületében –írja a Brussels Times.

A rendőrség megerősítette, a brüsszeli Gare de l’Ouest metróállomáson hétfőn délután 3 óra előtt “egy késsel kapcsolatba hozható incidens” történt, de bővebb tájékoztatást nem adtak.

A Brussels Times úgy tudja, legalább heten sérültek meg, miután egy férfi késsel támadt az emberekre a metrón.

A francia nyelvű RTL értesülései szerint az utasok egy nőt láttak elvérezni, mire elszabadult a pánik. A menekülők többeket feldöntöttek, volt, akin keresztül is gyalogoltak. A sérültek között volt egy állapotos nő is.

A helyi média szerint a késelés hátterében féltékenység, vagy bosszú állhat, ugyanis a férfi korábbi barátnőjét támadta meg. Noha az esetet a biztonságikamerák is rögzítették, és a feltételezett elkövetőt is elfogták, a rendőrség nem adott tájékoztatást annak származásáról, állampolgárságáról, de még csak a felvételeket sem tették közzé.

Fotó: Belga/Jasper Jacobs

További híreink

Némák maradtak az esztergomi bazilika harangjai Trianon 100. évfordulóján

Dunai Tibor

Osztrák kancellár: megoldást kell találni az európai vakcinaelosztás egyenlőtlenségeire

Faragó Dániel

Orbán: az ötmillió beoltott a következő cél

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben