5.3 C
Budapest
2021. április 18., vasárnap
Magyar Jelen
Kárpát-haza Kiemelt

Két hétre vesztegzár alá került Szatmárnémeti

Tizennégy napra vesztegzár alá került éjféltől kezdődően Szatmárnémeti. Az országos katasztrófavédelmi igazgatóság vezetőjének, Raed Arafat belügyi államtitkárnak erre vonatkozó rendelete megjelent a Hivatalos Közlönyben.

A hírt a Szatmár megyei prefektusi hivatal is közölte a közösségi oldalán. Eszerint a megyeszékhelyet november 19-e 00:00 órától kezdve 14 napra karantén alá vonják, mivel a városban a koronavírus-fertőzöttek aránya elérte a 7,4 ezreléket – írja az Itthon.ma.

A portál cikke szerint a megyei hatóságok azért is tartották indokoltnak a vesztegzár bevezetését Szatmárnémetiben, mert a nagykárolyi városi kórház, illetve a szatmárnémeti megyei sürgősségi kórház intenzív osztályán minden ágy foglalt már.

(Fotó: itthon.ma)

További híreink

Indulhat a határper: Úzvölgye hovatartozását a Hargita Megyei Törvényszék tisztázhatja

Varga Lilla

Halle Berry Hamilton nyomában: “Börtönbe a rendőrökkel!”

Irányi Dániel

Az Antifa zászlót és Bibliát égetett Portlandban

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben