3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
Kárpát-hazaKiemelt

Két hétre vesztegzár alá került Szatmárnémeti

Tizennégy napra vesztegzár alá került éjféltől kezdődően Szatmárnémeti. Az országos katasztrófavédelmi igazgatóság vezetőjének, Raed Arafat belügyi államtitkárnak erre vonatkozó rendelete megjelent a Hivatalos Közlönyben.

A hírt a Szatmár megyei prefektusi hivatal is közölte a közösségi oldalán. Eszerint a megyeszékhelyet november 19-e 00:00 órától kezdve 14 napra karantén alá vonják, mivel a városban a koronavírus-fertőzöttek aránya elérte a 7,4 ezreléket – írja az Itthon.ma.

A portál cikke szerint a megyei hatóságok azért is tartották indokoltnak a vesztegzár bevezetését Szatmárnémetiben, mert a nagykárolyi városi kórház, illetve a szatmárnémeti megyei sürgősségi kórház intenzív osztályán minden ágy foglalt már.

(Fotó: itthon.ma)

További híreink

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben