4.3 C
Budapest
2021. április 15., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy

Kéthónapos kiskutyát lőtt nyakon egy férfi Tiszapüspökiben

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy két hónapos kutyát lőtt nyakon Tiszapüspökiben.

Egy kutyatulajdonos tett bejelentést a rendőrségre 2021. március 2-án, mert elmondása szerint néhány perccel korábban egy helyi lakos Tiszapüspöki belterületén a két hónapos foxi kutyáját légfegyverrel nyakon lőtte.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol megállapították, hogy a kutya a nyakán lőtt sérülést szenvedett. A bántalmazott, fűben vonyító ebet az állatorvos ellátta.

Az egyenruhások elfogták és előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 68 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók a fegyvert vagy annak utánzatát lefoglalták. Sajnálatos módon az elkövetőről se videófelvételt, se fényképet nem közöltek.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

police.hu nyomán

 

További híreink

Megölt két embert, majd felgyújtotta a holttesteket

Kiss Albert

Börtönbiznisz román módra

Szabó Norbert

Drogot árult egy nyíregyházi család három tagja

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben