14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Kicselezi az 500 fős létszámkorlátot a Mi Hazánk a majálisán

– Az LMBTQP-felvonulás Andrássy útról történt kiszorításán felbuzdulva a Mi Hazánk Mozgalom újabb jogi fricskájával ezúttal a még mindig túlzott lezárásokat cselezi ki – írja közleményében Novák Előd, a párt alelnöke.

– Az ország legnagyobb majálisait szervező Mi Hazánk családi napja május 29-én az Óbudai-szigeten végül egyszerre több, közvetlenül egymás mellé bejelentett rendezvényt jelenthet, így az 500 fős létszámkorlátot megsokszorozzuk, a részvétel a diszkriminatív védettségi igazolvány és maszk nélkül is szabad a bárki által látogatható közterületeken az egész napos program során, melynek keretében lesz Kassai Lajos lovasíjász bemutatója, Pokolgép-, Nemzeti Hang- és egy meglepetészenekar-koncert is a sok ingyenes gyerekprogram mellett – fogalmaz.

További híreink

Gyalázat – 17 év fegyházra ítélték Budaházy Györgyöt

Faragó Dániel

Hétfőtől az érkezés után két tesztet kell végeztetniük a Nagy-Britanniába utazóknak

Varga Lilla

Az ORÖ szerint a cigány származásúakat támadják

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben