17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt

Kirabolt egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes nyugdíjast

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 20 éves mezőzombori férfival szemben. A gyanúsított 2020. március 12-én 8 óra 40 perc körül Mezőzomboron, a postáról kerekesszékével hazafelé tartó éves férfi kezéből megpróbálta kitépni a táskáját. A dulakodásban a támadó felborította kerekesszékes áldozatát, majd elmenekült a sértett – korábban felvett nyugdíját tartalmazó – táskájával.

A bejelentést követően a rendőrök fél órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A nála tartott házkutatáson a rendőrök a megtalálták, és lefoglalták a hangfalba rejtett pénzt, amit a sértett hiánytalanul visszakap az eljárás részeként.

A Szerencsi Rendőrkapitányság a 20 éves mezőzombori férfit őrizetbe vette.

elemi.hu

További híreink

Tibi atya megvédte Dúró Dórát a “stylist” Lakatos Márk kijelentésével szemben

Varga Lilla

Lukasenka: csak a holttestemen át lehet új választást tartani

Szabó Norbert

A vendéglátóhelyek és edzőtermek újranyitását követeli a Mi Hazánk

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen