28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírek

Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk

Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk Mozgalom, jövőre már a betiltás a reális célunk, bár most még csak egyedüli pártként szorgalmazzuk azt – írja közleményében Novák Előd.

A BRFK azért kényszerült kitiltani idén az ún. Pride-ot a felvonulásaik történetének legszimbolikusabb helyeiről, mert a Mi Hazánk korábban lefoglalta és a Kúrián sikerrel járt a rendőrséggel szembeni jogorvoslatával, így a Szivárvány Misszió Alapítvány által bejelentett Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky út – Deák tér útvonalon nem vonulhatnak az LMBTQP-propagandisták. Karácsony Gergely bánatában az éjjel-nappal őrzött szivárványos zászlaját félárbocra eresztheti. Az Andrássy út újra a magunkfajtáké! Visszaadjuk azt a normális embereknek, családoknak, ahogy a felvonulás mentén lefoglalt ellentüntetési helyszíneket pedig a civileknek, így ma öt tiltakozás is lehet az LMBTQP-felvonulás útvonalának környékén.

A deviáns felvonulás szervezői a Kúriának írt keresetükben úgy fogalmaztak: „Az Andrássy út vonatkozásában szerzett elsőbbség elvesztése a Budapest Pride rendezvény megtartását jelen formájában ellehetetleníti.” Amit a Fidesz-kormány 11 éve nem tud vagy nem akar a felvonulás kapcsán, azt mi idén megoldottuk, köszönet érte dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédnek, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetőjének is. Nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület lefoglalása igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából! Nem kérünk lezárások idején is szerte a világból ide szervezett aberráltakból.

Sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk. Ez az, amit az ún. nemzeti konzultációnak álcázott propaganda és Kubatov-féle adatgyűjtés is elhallgat, nem merik megkérdezni erről a magyar embereket, mert nem merik betiltani az LMBTQP-felvonulást. Népszavazáson sem merik feltenni ezt a kérdést, amit a Mi Hazánk Mozgalom viszont szorgalmaz: Támogatja-e Ön, hogy a szexuális devianciákat utcai felvonulásokon is népszerűsítsék?

Ötpontos népszavazási kiegészítésünk másik kérdése: Támogatja-e Ön, hogy közintézményekre szivárványos zászlót tűzzenek? A bíróság szerint egyébként a szivárványos zászló kidobása nem lopás, a tavalyi esetem jogerős ítélete szerint velem szemben, idézem: „büntetés kiszabása szükségtelen”! A törvényes rend helyreállítása érdekében a budapesti Városházáról tavaly nyáron egy 15 méteres tűzoltólétráról távolítottuk el a családellenes jelképet. Az LMBTQP-rongy ügyében lopással gyanúsított engem a rendőrség, de a jogerős bírósági végzés szerint a kukába helyezés is igazolja, hogy nincs szó erről, pusztán egy spárga elvágása minősült rongálásnak, amiért csak figyelmeztetést kaptam.

A bíróság indokolása szerint figyelembe vette, hogy, idézem: „a Mi Hazánk Mozgalom alelnökeként lelkiismereti kötelességének érezte, hogy a szivárvány színű zászlót a helyéről eltávolítsa.” Ezt minden normalitáspárti aktivista tekintse bátorításnak! Bár kitüntetés ilyesmiért csak a jövő évi választások után, a Mi Hazánk Mozgalom megkerülhetetlen erővé válása esetén várható, ahogy jogszabályi változtatás is annak érdekében, hogy a rendőrség végre fellépjen az LMBTQP-propagandazászló kitűzéseivel szemben, mely addig sajnos továbbra is hatással lehet kiskorúakra is.

Ahogy a tavalyi zászlóeltávolítási akcióink, úgy Dúró Dóra könyvdarálása sem maga a megoldás, hanem figyelemfelhívás volt, méghozzá eredménnyel, hiszen néhány korábban lesöpört javaslatunk jogszabályba ültetése megtörtént végre, bár nem elégséges, ezért tiltanánk meg konkrétan a szivárványos zászlók kitűzését is közintézményekre – zárja közleményét Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

A teljes videó itt érhető el.

További híreink

Jakab: Dobrev jobb miniszterelnök-jelölt lett volna, mint Márki-Zay Péter

Faragó Dániel

Szégyen, hogy a Belügyminisztérium hagyja meghurcolni a határt védő mezőőröket

Kemény János

Digitális adóval sújtaná az internetes óriáscégeket a Mi Hazánk

janositamas

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben