7.6 C
Budapest
2022. november 26., szombat
Magyar Jelen
Hírek

Kitiltotta a kormánypárti többség a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről Novák Elődöt

Kitiltotta a kormánypárti többség a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről Novák Elődöt, noha a Mi Hazánk képviselőjeként sikeresen átment a nemzetbiztonsági átvilágításon. A titkosított tanácskozáson csak az MSZP és a Jobbik bizottsági tagja vehetett részt a kormánypártokén kívül, majd még aznap kiszivárogtatták a Magyar Nemzetnek a számukra kedvező információkat, ezért Novák Előd feljelentést tett a Btk. 265. § szerinti minősített adattal visszaélés és a 305. § szerinti hivatali visszaélés gyanúja miatt.

A Mi Hazánk szerint teljes nyilvánosság előtt kellene vizsgálni a Márki-Zay Péter által beismert kampányfinanszírozási törtvénysértést, illetve a Facebook szerepét, hiszen a külföldi érdekcsoportok beavatkozása a magyar választásokba nemzetbiztonsági kockázatot is jelent, de fel kellene tárni a másik oldalon a CÖF-CÖKA, illetve a Kövess minket 2022 Kft. és hasonló fedőszerveik milliárdos kampányköltéseit és forrásaikat is, írják a videóhoz fűzött megjegyzésben.

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Még a japán drukkerek is gúnyt űztek a meccs előtt bohóckodó német válogatottból

Irányi Dániel

Mi Hazánk: az infláció miatt szükséges az otthonteremtési támogatások megújítása

Irányi Dániel

Egyre több színésznőnek kezd elege lenni a feminista propagandából

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben