28.1 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
HírekKülföld

Kokaint szívtak a tömegoszlatás előtt a rendőrök (Videó)

Úgy látszik nem csak a Fideszes és az MSZP-s politikusok vannak rágyógyulva a kokainra. A chilei készenléti rendőrök is előszeretettel treníroznak a fehér porral, mielőtt levezényelnek egy halálos áldozatokkal is járó tömegoszlatást.

A hétvégén egyébként rendkívüli állapotot vezettek be Santiago de Chilében. Erőszakos tüntetések voltak a chilei fővárosban a metrójegyárak emelése miatt. Santiago de Chile közlekedési hálózata összeomlott – jelentették a hírügynökségek.

A tüntetések előtt felhívások jelentek meg, hogy az utasok jegy nélkül használják a járatokat, és ezzel tiltakozzanak az ellen, hogy 800 pesóról 830-ra emelték az árát (1,04 euró), és januárban már 20 pesóval drágult a közlekedés.

A tüntetők pusztításba kezdtek, miután az összes metróbejáratot lezáratták az illetékesek. Összecsapások voltak a rendőrséggel is. A város tömegközlekedése összeomlott.

(LiveLeak, Infostart, MTI)

További híreink

Ismét egy techóriás javára ítélt az Európai Unió Bírósága

Irányi Dániel

Könnygáz spray-vel fékezték meg a rendőrökre támadókat

Irányi Dániel

Soron kívül adatta be magának az oltást, megfertőzödött

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben