9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Komáromi Zoltán: meg kell keresni és be kell oltani mind a hárommillió oltatlant

Komáromi Zoltán, a DK egészségpolitikusa és a szivárványkoalíció első számú egészségügyi szakembere arról beszélt az ATV-ben, hogy a lehető leggyorsabban meg kell keresni minden oltatlant és be kell oltani őket.

Komáromi szerint a járványnak még messze nincs vége és újabb hullámok is jöhetnek. A gyenge immunrendszerűeknek azt is javasolja, hogy a negyediket is adják be.

Az orvos-politikus kijelentése nem meglepő, hiszen a balliberális ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje

Márki-Zay Péter is azt nyilatkozta, hogy elfogadhatónak tartja a kötelező oltást.

Komáromi úgy látja, hogy az omikron-variáns olyan szövődményeket is okoz, amik csak hosszú évek múlva lesznek láthatóak. A vírus terjedésével kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy “meg kell úszni a tavaszt”.

A napokban Kunhalmi Ágnes arról adott hírt, hogy ő maga három oltás után is megfertőződött, de maga Márki-Zay is hasonlóan járt.

A Pfizer vezérigazgatója eközben úgy vélekedett, hogy nem jó forgatókönyv 4-5 havonta új oltást beadni, ezért egy olyan vakcina kidolgozásán fáradoznak, amit elég lesz évente “csak” egyszer.

A teljes beszélgetés:

További híreink

Emlékezzünk! – Rácz Sándorra (1933-2013)

szilardkrebsik

Mérgében betörte a kirakatot, de megvárta a rendőröket

Varga Lilla

Saját vizeletükben feküdtek a tacskók, felfüggesztett börtön járt érte

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen