2.5 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BelföldBűnügy

Kondiparkban verte agyon áldozatát egy miskolci “fiatal”

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség emberölés miatt emelt vádat egy 27 éves férfi ellen, aki edzés közben úgy megverte idős áldozatát, hogy belehalt sérüléseibe.

Az eset még tavaly októberben történt, amikor a bűnöző egy miskolci kondiparkban szólította le a 72 éves férfit. Az idős férfi rendszeresen itt edzett, de az nem derült ki, hogy pontosan mi volt a konfliktus kiváltó oka.

A “fiatal” támadó a szóváltás során egyre idegesebb lett, majd minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte áldozatát. Ököllel többször is arcon ütötte, melynek következtében az idős férfi a földre zuhant. A bántalmazást még ekkor sem hagyta abba, megtaposta a földön fekvő sértettet, aki eszméletét vesztette, mire a támadó elmenekült a helyszínről.

Az időskorú sértett a darabos orrcsonttöréssel is járó sérülései következményeként gyulladásos, szeptikus állapotba került, és kórházba kerülését követően elhalálozott.

A 8 napon túl gyógyuló közvetetten életveszélyes sérülések elszenvedése és a halála között közvetett ok-okozati összefüggés áll fenn.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott korábbi próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztése végrehajtásával – közölték honlapjukon.

További híreink

Feldühödött autósok vonszolták le az útról a forgalmat akadályozó klímaaktivistákat (+VIDEÓ)

Magyar Jelen

Telefonon keménykedett Putyinnal a német kancellár

Magyar Jelen

Forma-1: A koronavírus miatt elmarad a 2023-as Kínai Nagydíj

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben