25 C
Budapest
2022. július 5., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Közel 80 ezer forintot érő napszemüveget loptak, gyerekkel a kézben

A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen nőt és társát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

​A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő társával augusztus 5-én 17 óra 54 perckor egy X. kerületi bevásárlóközpont üzletéből közel 80 ezer forint értékű napszemüveget lopott el.

Aki a felvételeken látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

További híreink

Tiszta erő: Fekete László is a Mi Hazánkat erősíti

Faragó Dániel

Az ügyészség szerint nem vált ki megbotránkozást a szivárványos zászló

Kemény János

Vascsővel verte fejbe a 83 éves bácsit, majd kirabolta

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen