18.6 C
Budapest
2021. szeptember 17., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Közel 80 ezer forintot érő napszemüveget loptak, gyerekkel a kézben

A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen nőt és társát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

​A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő társával augusztus 5-én 17 óra 54 perckor egy X. kerületi bevásárlóközpont üzletéből közel 80 ezer forint értékű napszemüveget lopott el.

Aki a felvételeken látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

További híreink

Elhunyt Balsai István alkotmánybíró

Szabó Norbert

Magyarországgal riogat a svéd miniszterelnök

Irányi Dániel

Szükségállapotot vezettek be Bejrútban

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen