28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

A Mi Hazánk Ifjai felajánlása a Népegészségügyi Központnak

Közleményüket juttattak el szerkesztésünkhöz a Mi Hazánk Ifjai

A Mi Hazánk Ifjai felajánlják segítségüket a koronavírussal kapcsolatos lakossági tájékoztatáshoz
Mivel az elmúlt napokban egyre intenzívebb a lakossági érdeklődés az új koronavírus elleni prevenció iránt, ezért a Mi Hazánk ifjúsági tagozata felajánlja segítségét a Nemzeti Népegészségügyi Központnak. Amennyiben elfogadják a Mi Hazánk Ifjainak együttműködését, úgy megszervezzük, hogy minden nap legalább egy tagunk részt tudjon venni a központ számára érkező e-mailes, illetve telefonos tájékoztatásban.
Rendkívül fontos a társadalmi összefogás egy olyan járványügyi vészhelyzetben, mint amit jelenleg a koronavírus okoz, ezért egy nemzeti párt ifjúsági tagozataként kötelességünk felajánlani segítségünket. Ugyanúgy, ahogy kötelességünknek éreztük támogatásunkról biztosítani a betegek gyógyulásért küzdő orvosokat és ápolókat is. Ennek szimbolizálására függesztettünk ki vasárnap délután egy molinót a Szent László Kórház bejárata elé “RAJTATOK AZ ORSZÁG SZEME, KÖSZÖNJÜK, HOGY VIGYÁZTOK RÁNK!” felirattal.
Mi Hazánk Ifjai

További híreink

Józsefváros százmilliós EU-s támogatást kap az “integrációra”

Irányi Dániel

Meghalt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

Kiss Albert

Három a magyar igazság- rekordszámú hazai versenyző az idei körversenyen

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben