1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
Hírek

Kulcsár-ügy: ennek ellenére sincs feloldozás a Jobbiknak

Jakab Péter az ATV műsorában jelentette be, hogy mandátuma visszaadására szólították fel Kulcsár Gergelyt, aki korábban a holokauszt áldozatain gúnyolódott. Mint mondta, egyértelmű az irány, ilyeneknek nincs helye a Jobbikban.

Ám Jakabéknak csalódniuk kell, mert úgy tűnik, ez is kevés ahhoz, hogy lemossák magukról az antiszemita bélyeget. Ezen az állásponton van legalábbis a Neokhon nevű zsidó közéleti portál egyik szerzője, Kiss Adorján.

Nemes egyszerűséggel ezt írta:

Semmi sem változott, a Jobbik továbbra is antiszemita párt.

E kijelentését azzal indokolja, hogy:

Az elnökhelyettes, azaz a párt második embere Gyöngyösi Márton lett. Mit jelent ez a gyakorlatban? A baloldali és liberális pártokkal egyre gyakrabban randizó Jobbik második legerősebb embere egy olyan politikus, aki a holokauszt áldozatain gúnyolódott még 2013-ban.

Továbbá leszögezi:

A „ma már nem szélsőséges” Jobbik elnökhelyettese egy olyan valaki, akit egy évvel azelőtt a világ hetedik legantiszemitább emberének választott a Wiesenthal Központ. Tudni érdemes, hogy a zsidó szervezetet nem a Fidesz hívta életre – ami talán jelzés is lehet a mindenhol Orbán ármánykodását sejtő állampolgároknak.

De természetesen Gyöngyösi leghírhedtebb kijelentése az ún. “listázós felszólalása” volt, erre is kitért a szerző:

Jakab Péter helyettese nem más, hanem az az ember, aki zsidó származású képviselőtársait nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte, és listát is készített volna róluk.

De nem csupán Gyöngyösi kapta az ívet, nem úszta meg Z. Kárpát Dániel sem:
Ezen felül az elnökség tagjai között köszönthetik a párt megmaradt szavazói és az összefogáspárti politikusok Z. Kárpát Dánielt is. A képviselő két éve egy rendezvényen zsidó összesküvésre hívta fel a publikum figyelmét. Korábbi állítása szerint a zsidók felvásárolják Magyarországot, és ehhez Orbán Viktor is asszisztál.

További híreink

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

Ezt is megéltük: Jobbikból a DK-ba – nem is akárhogy

Magyar Jelen

Jakab alig tudott hazamenni a diáktüntetésről – feltartották a követői

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben