35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Külföldi katonák Magyarországra telepítése: a kormány tárgyal róla, a Mi Hazánk tiltakozik

Szijjártó Péter beismerte, hogy érkezett az USA részéről megkeresés csapataik „ideiglenes” hozzánk telepítéséről, s a Honvédelmi Minisztérium egyeztet erről az amerikaiakkal, ezért a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik az idegen katonák magyarországi állomásoztatása és hazánknak az orosz nukleáris erők célpontjává tétele ellen. Független, szabad és semleges Magyarországot!

A NATO-tagságunkból adódó szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de Ukrajna nem NATO-tag. A Mi Hazánk Mozgalom ellenzi a kárpátaljai magyar nemzetrésszel szemben elnyomó politikát folytató, soviniszta Ukrajna katonai támogatását, illetve az amerikai érdekek kiszolgálását. Az oroszok elleni embargó így is felbecsülhetetlen károkat okozott a magyar gazdaságnak, most már a magyar érdek legyen az első!

A Mi Hazánk ellenezi Magyarország katonai felvonulási területté válását, ami beláthatatlan következményekkel jár. A pápai Bázisrepülőtérre települt, döntően amerikai Nehéz Légiszállító Ezrednek sem volna keresnivalója hazánkban. Magyarország a magyaroké!

A Magyar Honvédség ne legyen az atlantista katonai szövetség feláldozható segédcsapata! A magyar nemzet számtalan fiát áldozta az idegen érdekekért vívott háborúkban, itt az ideje e rossz hagyomány megszakításának.

Ma már sajnos csak a Mi Hazánk képviseli az 1848-as márciusi ifjak követelését: „magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk”!

Ellenezzük a Magyar Honvédség külföldi megszállásokban való részvételét is idegen érdekek szolgálatában. Az Irakban, Maliban és hasonló megszállásokban való részvételünkre költött milliárdokból inkább vonzóbb itthoni javadalmazást és modernebb felszerelést, komolyabb hazai hadgyakorlatokat biztosítanánk honvédjeink számára.

Hazánk függetlenségéért és a békéért is fogunk demonstrálni a nemzeti összefogás seregszemléjén:

A külföldi szolgálatokat előtérbe helyező, moduláris rendszerű haderőfejlesztés helyett a haza védelmét önállóan ellátni képes honvédség összfegyvernemi tervezését szorgalmazza a Mi Hazánk honvédelmi programja

-emlékeztet Novák Előd, a Mi Hazánk Honvédelmi Kabinetjének elnöke.

További híreink

Magyarok adatait felhasználva segített hamis útleveleket készíteni románoknak egy zalaegerszegi ügyintéző

Szabó Norbert

Pénzmosással bukott le három férfi

Gabay Dorka

Játékpénzből valódi légpisztolyt vett, így trükközött egy férfi Kárpátalján

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben