5 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Lakatos Márk a melegek Jakab Pétere

Lakatos Márk a héten azzal került be a hírekbe, hogy a világ egyik legdrágább marhájából készít ételt. Jakab Péter ezt megelőzően pedig krumplistésztát evett, de ezt is szigorúan egy menzás ételhordóból tette. 

Az biztos, hogy mind a ketten azt gondolják, ettől majd hitelesebbek, népszerűbbek lesznek. Jakab Péter több szavazót, Lakatos Márk pedig több reklám megrendelést szeretne. Jakab Péter stábja úgy hiszi, hogy az a jó, ha Péter jóval az anyagi lehetőségei alatti ételekkel épít fel karaktert, míg Márk szemmel láthatóan másként gondolkodik. Ebben is.

Lakatos a minap egy olyan marhahúsból készített főételt, amelynek kilogrammja 200.000 forintba kerül. Ez nyilvánvalóan jóval túl tesz Márk pénzügyi lehetőségein. A celeb meg is jegyzi, hogy megremegett a keze, amikor a konyhakéssel belevágott többszázezerbe.

Jakab Péter azt üzeni szavazóinak, hogy ha ilyen alacsony szinten vagytok, hogy paprikás krumplit, parizert és krumplistésztát esztek, akkor tudjátok mit? Nesztek! Én leereszkedek közétek, egy vagyok közületek!

Lakatos Márk pedig, azt sugározza a homoszexuálisok felé, hogy márpedig, aki meleg, az gazdag. Megfordítva, ha hiteles meleg akarsz lenni (ki a fene akarna persze), akkor lehetőleg ne havi 200.000-et keressél, mert nekem ez egy vacsorám. Az is elképzelhető, hogy vannak olyan hiszékeny, rossz anyagi körülmények között élő emberek, akikben ez úgy értelmeződik, hogy ha gazdag akarok lenni, akkor melegnek kell lennem. 

Márk és Péter motivációja megegyzik, hazugságuk egy tőről fakad, még akkor is, ha mást és mást hazudnak magukról.

A jól sikerült fénykép mellé a Jobbik elnöke megjegyezte, hogy hamm egy jó krumplistészta, aztán irány a Parlament, vagy ahogy a lyobbikosok hívják “parli”.

Lakatos a meleg fogás megkóstolása után nemes egyszerűséggel elsírta magát, majd annyit mondott:

“Ha soha többet nem lesz párkapcsolatom az életben, ez akkor is kárpótol mindenért.”

A legijesztőbb az, hogy a jelek szerint szélhámosságuk sikeres ripaccsá teszi őket, hiszen Jakab Péter bejegyzése pár nap alatt csaknem 20.000 kedvelést kapott, míg Lakatos Márk luxuskonyhás vonaglását az ország legnézettebb csatornája főműsoridőben sugározta a Fókusz nevű szennymagazinjában.

Az étel ízlés dolga, de az biztos, hogy a minőségük és az áruk között nincs kizárólagos függési viszony. Az is jól körvonalazható, hogy a ‘Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma’ szellemiségétől mindkét fentebb említett létrontó messze áll. 

 

Engedjenek meg egy rövid anekdotát a végére! 

Hazatérve régi falujába a székely legény mondja az öreg székelynek:

-Édesapám, én homoszexuális vagyok.

Az öreg székely erre vakarja a fejét és megkérdezi.

-Te Áron, van neked aranyad félretéve?

-Nincs édesapám, mondja a fiú.

-Hát luxus autóid, kikötőd, jachtod van-é?

-Az sincs, édesapám.

-Node bankjaid, üzleteid, divatügynökségeid azért csak vannak, nem? Kérdi az apa.

-Édesapám, szavamra mondom az sincs.

-Áron, akkor Te nem homoszexuális vagy, csak egy hülye kis b – – i.

 

 

 

Faragó Dániel

 

 

 

 

(fotók:instyle,Fókusz)

 

 

További híreink

A kormány a magyar cégekkel fizetteti ki a multik adókedvezményeit

Irányi Dániel

Búza- és árpaföldeket égettek fel a szíriai kormányellenes felkelők

Szabó Norbert

Petíció indult a szelektív ölő csapdák betiltására

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben