19.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt

Lakatos Márkkal provokál Nagypénteken a Viasat3

Formabontó line-uppal kedveskedik a Viasat3-csoport Nagypénteken, ugyanis déltől egészen 17-ig, öt teljes órán át  Lakatos Márk, az ország első számú melege osztogat tanácsokat a képernyőn.

 

 

Ezen a napon a keresztények világszerte Jézus Krisztus halálára emlékeznek. Jézus a feljegyzések szerint 6 órán át szenvedett a kereszten.

 

Máté így ír erről : 

A hatodik órától a kilencedik óráig sötétség borult az egész földre. Kilenc óra tájban Jézus felkiáltott, hangosan mondva: „Éli, Éli, lamma szabaktani?” Vagyis: „Én Istenem, én Istenem, miért hagytál el engem?” Ezt hallva az ott állók közül néhányan megjegyezték: „Illést hívja.” Egyikük rögtön odaszaladt, fogott egy ecetbe mártott szivacsot, rátűzte egy nádszálra, és inni adott neki. A többiek meg így beszéltek: „Hadd lássuk, eljön-e Illés, hogy megszabadítsa!” Most Jézus még egyszer hangosan felkiáltott, és kilehelte lelkét.Erre a templom függönye kettéhasadt, felülről egészen az aljáig, a föld megrendült, sziklák repedtek meg, sírok nyíltak meg, és sok elhunyt szentnek feltámadt a teste. Feltámadása után előjöttek a sírokból, bementek a szent városba, és többeknek megjelentek. A százados és a többiek is, akik Jézust őrizték, a földrengés és a történtek láttára igen megijedtek: „Ez valóban Isten Fia volt” – mondták.

A Viasat3 ebben az időben a Sony Max csatornáján tűzi műsorra a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal című műsorát.

A leírás szerint olyan nagyszerű hírességek is szerepet kapnak, mint Vajna Tímea, Barabás Niki, Nagy Ervin és Árpa Attila.

A homoerotikus stíluspárbaj után pedig a Viasat másik nagy remeke, a Feleségek Luxuskivitelben kerül képernyőre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(fotó:index)

 

További híreink

Jogosítvány nélkül, ittasan gázolt, majd elhajtott a helyszínről egy férfi Gyöngyösön

Irányi Dániel

Földrengés volt Zágrábban

Dunai Tibor

Tizenöttel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen