21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Leszedte a fővárosi városházáról a szivárványos zászlót a Mi Hazánk alelnöke – VIDEÓVAL FRISSÍTVE

Előállították a rendőrök Novák Elődöt, miután a Mi Hazánk alelnöke vasárnap este leszedte a szivárványos zászlót Budapest Városháza homlokzatáról – értesült az Elemi.hu.

Információink szerint a párt politikusa, Nagy Attila fővárosi elnök és más aktivisták segítségével az esti órákban egy létrán felmászva szerelte le az LMBTQP stb közösség jelképének számító lobogót, melyet Karácsony Gergely főpolgármester pár napja helyeztetett ki az épületre. A Fővárosi Közterület felügyelet munkatársai először még visszavették egy közeli szemetesből a szivárványos zászlót, ám Novák Előd újra megszerezte azt, és egy, a városházától távol eső kukába dobta.

Információnkat a Mi Hazánk egyik illetékese is megerősítette, a párt hamarosan közleményben reagál a történtekre.

Ismert, az elmúlt napokban több budapesti önkormányzat is úgy döntött, a szivárványos zászló kitűzésével “tiszteleg” az LMBTQP -közösségek előtt. Péntek este pár Fradi-szurkoló a ferencvárosi Polgármesteri Hivatal épületéről szedte le a lobogót.

További híreink

Két évtizedes rekordot dönthet az átkelési kísérletek száma az Egyesült Államok délnyugati határán

Irányi Dániel

“Ki tudja, mi történhetett volna, ha a gyermek édesanyja nem tűnik fel az utcában”

Kemény János

Országos tisztifőorvos: az egészségügyi ellátások fokozatosan indulnak újra

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen