14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
HírekKülföld

Lövöldözés volt az ukrán-magyar határon – videó

Szerdán a határőrség és a rendőrség munkatársai Nagypaládnál feltartóztattak egy több személyből álló csoportot, akik megpróbálták megrongálni a kerítést a magyar államhatár közelében, adta hírül az ukrán határőrség nyugati regionális igazgatósága.

A határvadászok egy nagy sebességgel a határ irányába száguldó Mitsubishi Pajero gépkocsira lettek figyelmesek. A kerítéshez érve megállt és hatan szálltak ki belőle.

Többen cenzúrázatlanul kiabálni kezdtek magyarul és megfenyegették a határőröket, mások elkezdték megrongálni a jeltáblákat és a kerítést.

A provokatőrök lecsillapítására a helyszínre riasztották a rendfenntartókat, ám azok felszólítására sem akarták igazolni magukat, majd autóba ültek és megpróbálták elhagyni a helyszínt. Mivel a felszólításnak nem tettek eleget, a rendvédelmisek végül a levegőbe leadott lövéssel tartóztatták fel őket.

Az ittas állapotban lévő személyekről kiderült, hogy nagyszőlősi járási lakosok, s már nem első ízben összetűzésbe keveredtek a hatóságokkal cigaretta csempészet kísérlete miatt. A rendbontókat adminisztratív felelősségre vonták, ügyüket átadták a bíróságnak.

Forrás: karpathir.com

További híreink

Dallas és Seattle felfüggeszti a könnygáz és más tömegoszlató fegyverek használatát

Dunai Tibor

XVI. Benedek súlyosan megbetegedett bajorországi útja után

Dunai Tibor

“Fiatalbűnözés” Kecskeméten- fényes nappal, szóváltás után késelt a belvárosban

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben