2.1 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
HírekKülföld

Macsétával terrorizálta a járókelőket a nigériai férfi

Egy afrikai bevándorló másfél óráig tartotta rettegésben az olaszországi Fermo belvárosát a Viale Trento mentén. Az esőben macsétával a kezében sikoltozott, csapkodott és fenyegette a járókelőket és az elhaladó autókat – írja az Il Messaggero.

A férfit a rendőrség és a csendőrség közösen fogta el Fosso Vallescura-ban. Paolo Calcinaro polgármester elmondása szerint a férfira kitoloncolás vár.

Az esetről Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter így számolt be a Facebook oldalán:

Őrült. Egy nigériai terrorizálja a járókelőket Fermo-ban egy macsétával felfegyverkezve. De vannak olyanok ma a kormányban, akik a “nyitott kikötők és nyitott ajtók” politikáját támogatják. Ez felfoghatatlan és veszélyes.

Az utóbbi hónapban ez már nem az első botrányos videó, ami bejárta az olasz médiát. Több alkalommal is minden ok nélkül bántalmaztak olasz nőket bevándorlók.

Szeptember 9-én az észak-olasz Lecco vasútállomása aluljárójában lökött le a lépcsőn a földre egy 24 éves Togo-i migráns egy számára teljesen ismeretlen 18 éves olasz diáklányt. Majd tovább haladva egy 56 éves nő arcába vágott bele ököllel. A nő azon nyomban elterült a földön, annyira erős volt az ütés.

Még aznap a reggeli órákban a közép-olasz Terracina utcáján verte meg minden ok nélkül egy házi őrizetből elszökött 26 éves marokkói migráns egy olasz nőt.

Szeptember 17-én pedig Torinóban vert meg egy 34 éves marokkói bevándorló egy 30 éves olasz lányt a város Barriere di Milano negyedében. A drog behatása alatt álló észak-afrikai férfi e kiérkező katonai rendőrökre is rátámadt, és csak elektromos sokkolóval tudták leállítani.

Valamint október 2-án, ahogy mi is beszámoltunk róla, az Arezzo-i vasútmegállóban ütött arcon egy járókelő nőt fényes nappal egy Maliból származó férfi.

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben